Zoek resultaten

171 resultaten gevonden voor "verpakking"

Duurzaamheid

Vouwkarton is een duurzaam verpakkingsmateriaal

Vouwkarton

Vouwkarton is het basismateriaal voor de productie van vouwkartonnages (verpakkingen van vouwkarton).

WOW-karton

Verbazingwekkend duurzaam verpakken doe je met vouwkarton

Publicaties

Onderzoeken en publicaties met achtergrondinformatie over vouwkarton en de consument, duurzaamheid en de vele toepassingsmogelijkheden van vouwkartonnages.

Vouwkarton: omdat uw product het waard is!

De verpakking biedt brand owners de beste manier om hun product te promoten en boodschap te communiceren richting de consument. Door het product in vouwkarton te verpakken kunnen zij zich pas echt onderscheiden in het schap!

De Vries Vouwkartonnage voorziet consolidatie

De Vries Vouwkartonnage in Sneek is een van de marktleiders van verpakkingsdrukkerijen in Nederland, zegt directeur en eigenaar Jan Streppel. Hij verwacht de komende jaren een flinke consolidatieslag in de verpakkingsbranche.

Acket rondt eerste fase investeringsplan succesvol af

Acket drukkerij kartonnage in Oss heeft onlangs de eerste fase van een groot investeringsplan afgerond. De gewenste hardware staat er. In de volgende fase zal het gaan om nieuwe software. 'Dat is lastiger’, zegt commercieel-directeur Gerard van Egmond.

Invercote voortaan via Igepa Nederland

Met het faillissement van PaperlinX Benelux werd de papierfabriek Iggesund Paperboard niet meer vertegenwoordigd in Nederland. Gister zijn de handtekeningen gezet onder een contract met Igepa Nederland, dat nu dus de producten Invercote en Incada gaat verkopen.

Nieuwe technologie en vouwkarton

Consumentengedrag verandert omdat steeds meer consumenten kiezen voor een digitale levensstijl. In deze context speelt de verpakking een zeer belangrijke rol bij het doorgeven van kwaliteit en merkwaarden van een product, eerst via het beeldscherm en vervolgens thuis als het eigenlijke product wordt geleverd.

Het Platform

Vouwkarton Platform Nederland is een uniek netwerk ter promotie van vouwkarton

Retail revolution

De komende jaren zal niets hetzelfde blijven in het retail kanaal en in het bijzonder in het online retail kanaal.

Recycling

Vouwkarton kan perfect gerecycled worden

Promotie van vouwkarton

Het doel van Vouwkarton Platform Nederland is de promotie van vouwkarton en de vele toepassingsmogelijkheden

Trend 2014: Een goed gevoel

Mensen willen zich beter voelen in 2014. Twee thema's zullen een grote invloed hebben op de verpakkingsmarkt: duurzaamheid is daar een van en omvat de fabricage van producten, de andere is de revolutie in de detailhandel als gevolg van de aanhoudende hausse in mobiele technologie. Pro Carton heeft de huidige prognoses van internationale trendwatchers samengevat en zijn eigen commentaar toegevoegd.

Onze leden

Wie zijn er allemaal lid van het platform?