Netwerk voor de industrie

Vouwkarton Platform Nederland biedt een uniek netwerk aan de Nederlandse vouwkartonnageindustrie

Finalist Food 2011Een sterk netwerk
Namens de vouwkartonnageindustrie in Nederland promoot Vouwkarton Platform Nederland de onbeperkte toepassingsmogelijkheden en voordelen van vouwkarton verpakkingen. Zij organiseert hiertoe netwerkdagen, bedrijfsbezoeken en andere bijeenkomsten, waar leden en toeleveranciers elkaar ontmoeten om nieuwe trends, kennis en informatie uit te wisselen.

Aansluiting op het Europese netwerk
De leden van Vouwkarton Platform Nederland hebben d.m.v. hun lidmaatschap rechtstreeks aansluiting op het Europese netwerk van vouwkartonproducenten en verwerkers. Vouwkarton Platform Nederland maakt onderdeel uit van het Europese Pro Carton netwerk, en is lid van ECMA (European Carton Makers Association). 

Links naar de websites van Pro Carton en ECMA:
Pro Carton - www.procarton.com
ECMA - www.ecma.org

De gehele supply chain aan tafel
Tijdens netwerkbijeenkomsten voor merkartikelfabrikanten, retail en andere partijen in de keten laten leden creativiteit en expertise zien die zij afnemers kunnen bieden bij de ontwikkeling van nieuwe, aansprekende verpakkingsoplossingen.

Kennisinstellingen
Voor kennisinstellingen is Vouwkarton Platform Nederland een aanspreekpunt op het gebied van productie- en verwerkingstechnieken, eigenschappen, logistiek en duurzaamheid.

Gepubliceerd op:  25 maart 2013 5456 x bekeken