Promotie van vouwkarton

Het doel van Vouwkarton Platform Nederland is de promotie van vouwkarton en de vele toepassingsmogelijkheden

Carton of the Year Promotie van vouwkarton
Het doel van Vouwkarton Platform Nederland is de promotie van vouwkarton. Vouwkartonnages zijn veelzijdig.

Verpakt in vouwkarton vinden vele soorten food en non-food producten hun weg via de logistieke keten naar de consument. Vouwkarton verpakkingen zorgen voor veiligheid en efficiency tijdens transport.

Vouwkartonnages zijn ook erg creatief en bieden door de perfecte bedrukbaarheid een opvallende uitstraling van producten in het retailschap en gebruiksgemak thuis.

Vouwkartonnages zijn duurzaam, het materiaal is afkomstig uit hernieuwbare bron met een gesloten kringloop.
 

Pro Carton
Vouwkarton Platform Nederland maakt onderdeel uit van het Europese Pro Carton netwerk. Pro Carton is de Europese vouwkarton promotie organisatie namens producenten en verwekers van vouwkarton. Kijk voor meer informatie op: www.procarton.com

Pro Carton 

Een uniek netwerk
Vouwkarton Platform Nederland is een uniek en sterk netwerk voor verwerkers, producenten en leveranciers van vouwkarton. Toeleveranciers van machines, materialen, software, e.d. maken deel uit van het platform. Ook merkartikelfabrikanten, retail en distributie worden actief bij het platform betrokken. Het platform is voortgekomen uit de krachtenbundeling van Pro Carton Nederland en ECMA Nederland.

 
Gepubliceerd op:  28 januari 2013 5826 x bekeken