Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van Vouwkarton? Dat kan! Hier delen wij altijd het laatste nieuws rondom dit plan.

20 januari 2021

Flair Beauty Carton van Essentra

Essentra heeft met de Flair Beauty Carton een bijzondere verpakking ontwikkeld. De zelfsluitende vouwkartonnen doos is ontworpen om de consument een optimale product- en cadeaubeleving te bieden. Het unieke ontwerp verbetert de aanwezigheid in het...

19 januari 2021

Retrodesign voor beauty-merk

De Press & Go Kit van Kiss New York, een hip nagelverzorgingsmerk, sluit goed aan bij de beoogde merkbeleving. Mede dankzij de vouwkartonnen verpakking. WOW!


 

...
18 januari 2021

Lekkers bij de koffie-to-go? Vouwkarton!

Iets lekkers bij de koffie-to-go? Graag, maar hoe neem je dat mee? Dings Kartonnages B.V. heeft een oplossing bedacht. Van vouwkarton! WOW! Dings' nieuwe driehoek verpakking is geschikt voor taartpunten, kaas, chocolade en vele andere lekkernijen!...

14 januari 2021

Verslag Nationaal Recyclingcongres

In FNOI INFO, het magzine van de Federatie Nederlandse oudpapierindustrie (FNOI),  staat een uitgebreid verslag van het Nationaal Recyclingcongres.


Uiteraard met veel aandacht voor de inzameling en het hergebruik van papier en karton...

13 januari 2021

Medicijnen verpakken? Vouwkarton!

Ook tijdens de pandemie is vouwkarton van groot belang. Bijvoorbeeld ter bescherming van medicijnen. Bekijk de video over de medicijnverpakking van De Budelse. WOW!

...
12 januari 2021

Vouwkartonnen doos als inspiratiebron

Stan Smith pop-up store van Adidas heeft een wel heel bijzondere inspiratiebron: de schoenendoos van het schoentype zelf. WOW!

...