17 maart 2022

ALV en bijeenkomst Shi(F)t Happens

ALV en bijeenkomst Shi(F)t Happens

ALV en bijeenkomst Shi(F)t Happens

Woensdag 16 maart vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het Vouwkarton Platform plaats. Locatie: Grafische Groep Matthys te Turnhout (B). Aansluitend kregen de gasten een boost in positief omdenken.

De ALV stond in het teken van de komende periode. Nu we weer samen kunnen komen pakt ook het Vouwkarton Platform de draad weer op met bijeenkomsten, de WOW-campagne en seminars over social media, waar de leden op korte termijn meer over zullen horen.

Na de ALV werden diverse gasten ontvangen, waaronder Belgische vakgenoten. De fraaie, gezellige pop-up bar was de ideale plek voor de inspirerende themabijeenkomst Shi(F)t Happens. Inspirator en schrijver van diverse management boeken Jan van Setten is een kei  in het denken in mogelijkheden. Met zijn energie en ludieke verhalen  gaf hij de aanwezigen een positieve boost. ‘Als het resultaat gedeeld door de verwachting groter is dan 1, is iedereen happy.

Op de lezing van Jan van Setten volgde een interessante rondleiding door de drukkerij van Grafische Groep Matthys. Daarbij werd uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe grootformaat full color vellen-drukpers van Matthys. Ook kregen de aanwezigen een presentatie van de prachtige producten die Matthys levert, waaronder (koud)folie drukwerk, een van de specialisaties van het bedrijf.

De dag eindigde met een gezellige netwerkborrel. Zowel binnen aan de bar als buiten bij de mobiele sanckbar konden de gasten napraten.

Het was een geweldig event! Grafische Groep Matthys, veel dank voor de hartelijke ontvangst.