SUPERFAST number 3: On/Off - The Hidden Pack

Inspirerend event op het gebied van packaging, innovation & design tijdens de Dutch Design Week 2017

SuperfastSUPERFAST is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek inspireren en informeren. SUPERFAST #3 is op 28 oktober 2016 en vindt opnieuw plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV (verpakkingskundigen) en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus)

Thema van SUPERFAST#3 is ON/OFF The Hidden Pack. Hoe is anno 2016 de verhouding on- en offline, welke gevolgen heeft de beweging van offline naar online op merkidentiteit en verpakkingen? Wat zijn succes-stories en waar gaat het mis? Clicks winnen terrein, maar bedrijven kijken ook weer naar bricks. Hoe ziet de toekomst eruit en hoe kan de industrie daar op anticiperen?

Aanwezig zijn marketeers, verpakkingskundigen, productontwikkelaars, ontwerpers designbureaus en studenten. Het is spannend om deze verschillende disciplines samen te brengen die traditioneel naast elkaar opereren en om met elkaar het gesprek aan te gaan hoe we met verpakkingen op nieuwe manieren verbindingen kunnen maken. In totaal worden circa 200 professionals en studenten verwacht.

Klik hier om je aan te melden. Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (min. €5). Leden van BNO en VNV, en genodigden hebben voorrang.

Lees meer

datum: vrijdag 27 oktober 2017 tijd: 09:30 - 15:00 locatie: Natlab, Kastanjelaan 500, Eindhoven
75 x bekeken