Pro Carton lanceert Trees Into Cartons, Cartons Into Trees

Pro Carton ledenprogramma TICCIT voor scholen

TICCITPro Carton lanceert TICCIT programma voor scholen.

TICCIT (uitgesproken als tick-it) is een educatief programma dat draait om bomen, duurzaamheid en het milieu - en het is erg de moeite waard voor u, uw bedrijf, uw eigen gemeenschap en de vouwkartonnageindustrie.

Het programma (Trees Into Cartons, Cartons Into Trees) werd gelanceerd door de Paperboard Packaging Council in de Verenigde Staten en heeft zich daar bewezen, met meer dan 100.000 kinderen die tot op heden aan het programma deelnamen. Na een pilot van het programma in het Verenigd Koninkrijk en Nederland door werknemers van Graphic Packaging International wordt het TICCIT-programma nu in heel Europa gelanceerd.
https://www.graphicpkgeurope.com/gpi-plants-packaging-sustainability-awareness-with-local-school-children/

Het TICCIT-programma houdt in dat schoolkinderen voorlichting ontvangen over bomen, recycling en papier, en vervolgens elk van hen wordt geholpen met het planten van een boompje in een doosje, die ze vervolgens thuis kunnen planten. Het huidige programma richt zich voornamelijk op kinderen tussen de 8 en 11 jaar.

Het succes van het TICCIT-programma - en het voordeel voor uw organisatie - is afhankelijk van lidbedrijven die eigenaar worden van het programma en door samen te werken met de lokale scholen. We raden u aan een TICCIT-ambassadeur van uw bedrijf te benoemen die de verantwoordelijkheid voor het programma op zich kan nemen.

GRATIS ondersteuningsmateriaal is via de Pro Carton website te downloaden.

Lees meer

 

 

Gepubliceerd op:   1 oktober 2018 798 x bekeken
Categorie:  Vouwkarton
Gerelateerde pagina's

Ontdek De Vouwkarton Route!

Ontdek de route die vouwkarton aflegt van bos tot supermarkt en leer meer over de levenscyclus van vouwkartonnages!

2 december 20151364 x bekeken Vouwkarton

Meer weten over duurzaamheid en vouwkarton?

Op zoek naar meer achtergrondinformatie over hoe duurzaam vouwkarton is? Lees dan de dit jaar verschenen publicaties van Pro Carton.

16 december 2018558 x bekeken Vouwkarton