Servicecentrum van WestRock in Venlo ontvangt ISO 9001:2015-certificering

Vandaag heeft WestRock aangekondigd dat hun servicecentrum in Venlo de ISO 9001:2015-certificering heeft ontvangen. Minder dan 1% van de circa 50.000 gecertificeerde Nederlandse bedrijven is erin geslaagd deze nieuwe certificering te ontvangen.

Persbericht WestRock (WENEN, OOSTENRIJK – 26 april 2016):

WestRockVandaag heeft WestRock Company (NYSE: WRK) aangekondigd dat hun servicecentrum in Venlo de ISO 9001:2015-certificering heeft ontvangen. Minder dan 1% van de circa 50.000 gecertificeerde Nederlandse bedrijven is erin geslaagd deze nieuwe certificering te ontvangen.

Het WestRock servicecentrum in Venlo werd in september 1991 officieel geopend door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard, Prins der Nederlanden en het bedrijf ontving de ISO 9001-certificering in 1994. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en is gebaseerd op een aantal principes van kwaliteitsmanagement, waaronder een sterke focus op de klant, de motivatie en implicatie van het topmanagement, de procesbenadering en continue verbetering.

Om deze certificering te kunnen ontvangen, heeft WestRock ervoor gezorgd dat het aanwezige managementsysteem volledig voldeed aan de nieuwe 2015-norm.

Het servicecentrum van WestRock in Venlo reageert snel op de vragen en verzoeken van de klanten. WestRock biedt een complete reeks A-merken zoals Kraft en SBS en heeft een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen uit voorraad leverbaar.

Het team van dit servicecentrum heeft al 25 jaar ervaring en houdt de gehele toeleveringsketen tevreden, op een snelle en betrouwbare manier.

Over WestRock
WestRock Company (NYSE: WRK) streeft ernaar de belangrijkste partner en ongeëvenaarde leverancier van papier- en verpakkingsproducten te zijn voor de consumentenmarkt en de golfkartonmarkt. De 42.000 teamleden van WestRock ondersteunen wereldwijd hun klanten vanuit ongeveer 275 bedrijfs- en zakelijke locaties in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Lees meer op www.westrock.com.

Contactpersoon voor de media:
Tucker McNeil
Directeur Corporate Communications
+1 804-444-6397
mediainquiries@westrock.com

Gepubliceerd op:  26 april 2016 1290 x bekeken
Categorie:  Ledennieuws