Twee Nederlandse winnaars Pro Carton/ECMA Awards 2013!

SHC en Remmert Dekker winnen een Pro Carton/ECMA Award!

Pro Carton/ECMA Award 2013Op donderdag 19 september jl. tijdens het ECMA congres in Dubrovnik zijn de winnaars van de Pro Carton/ECMA Carton Awards 2013 bekend gemaakt. Onder de winnaars van deze prestigieus award competitie voor vouwkarton verpakkingen zijn maar liefst twee leden van Vouwkarton Platform Nederland! Schut Hoes Cartons heeft de award voor ‘Most Innovative Carton’ gewonnen en Remmert Dekker heeft de award in de categorie ‘Food’ gewonnen.

Overall winnaar ‘Most Innovative Carton’

De Deltaclip van Schut Hoes Cartons

SHC

De jury vond dit een geweldig voorbeeld van hoe creatief denken en design iets dat er op het eerste gezicht relatief simpel uit ziet perfect kan laten werken. Het vouwkarton werd geleverd door Stora Enso. Ook zij zijn lid van Vouwkarton Platform Nederland.

Categorie winnaar ‘Food’

Party Packaging Lovely Cookies van Remmert Dekker

Remmert Dekker

De jury vond dit een geslaagd voorbeeld van een verpakking met een mooie uitstraling die door slim design een duidelijk extra voordeel biedt aan de consument. Het vouwkarton werd geleverd door Metsä Board. Ook zij zijn lid van Vouwkarton Platform Nederland.

Voor meer informatie kunt u terecht op de speciale Pro Carton/ECMA Carton Award website: www.procartonecmaaward.com

Europese roadshow

De winnaars en finalisten zijn te zien tijdens een Europese roadshow langs Europese verpakkingsbeurzen die deze week al start tijdens Labelexpo in Brussel. Nederland is op 27 en 28 november 2013 aan de beurt tijdens de beurs Packaging Innovations in Taets Art Gallery. Vouwkarton Platform Nederland is op Packaging Innovations aanwezig met een eigen beursstand (C102), waarop de verpakkingen getoond zullen worden. Ook zal Vouwkarton Platform Nederland een inhoudelijke bijdrage leveren aan het seminarprogramma. De volgende leden van Vouwkarton Platform Nederland zullen deelnemen aan Packaging Innovations: Acket drukkerij kartonnage bv, Clondalkin Consumer, Drukkerij De Vries Vouwkartonnage b.v., Drukkerij Rutgers bv, Edeldruk B.V., Remmert Dekker B.V. en Smurfit Kappa. 

Gepubliceerd op:  24 september 2013 1874 x bekeken
Categorie:  Creativiteit