Verbazingwekkend duurzaam verpakken doe je met WOW-karton

Vouwkarton Platform Nederland lanceert campagne rondom hét alternatief voor plastic
Vouwkarton is WOW. Kom op 19 en 20 maart naar het NL packaging Event in Amersfoort en ontdek dé 10 redenen waarom vouwkarton het beste en meest duurzame verpakkingsmateriaal is. Op beursstand (B03) maak je kennis met hét alternatief voor plastic.

Een merk zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, een product beschermen en een positieve impact maken op het milieu. Het kan met vouwkarton. Daarmee komt dit duurzame verpakkingsmateriaal volledig tegemoet aan de eisen van de markt. Merkeigenaren en retailers zoeken immers - mede onder druk van nieuwe wetgeving - naar serieuze alternatieven voor plastic

Daadwerkelijk gerecycled
In 2025 moeten alle plastic verpakkingen en producten van recyclebaar plastic zijn. Dat werd besloten in het Plastic Pact, dat recent werd ondertekend door zeventig bedrijven en milieuorganisaties. Het voornemen stuitte direct op forse kritiek, want 100 procent recyclebaar is niet hetzelfde als iets echt recyclen. Papier en karton tonen al decennialang aan hoe het wel moet, want 87 procent van het ingezamelde papier en karton in Nederland wordt daadwerkelijk gerecycled.   

WOW-kartonBehalve recyclebaar is vouwkarton veelzijdig, duurzaam en gemaakt van hernieuwbare bronnen. Door zijn flexibiliteit biedt vouwkarton geweldige mogelijkheden voor creatieve vormgeving en daarmee een goede presentatie in het schap. Het is aantrekkelijk, perfect bedrukbaar, stevig en vormvast. Vouwkarton verhoogt logistieke efficiency omdat het stapelbaar is en garandeert voedselveilige verpakkingsoplossingen, naar Europese richtlijnen. 
Ontdek dé 10 reden om te kiezen voor vouwkarton tijdens de lancering van de WOW-campagne op 19 en 20 maart 2019. Kom naar het NL packaging Event in Amersfoort!
 
Bezoek voor meer informatie m.b.t. de WOW-karton campagne de website van Vouwkarton Platform Nederland: http://www.vouwkarton.nl/WOW-karton/ 

Verbazingwekkend duurzaam verpakken doe je met vouwkarton.
 
WOW-karton
 
Gepubliceerd op:  13 maart 2019 453 x bekeken
Categorie:  Vouwkarton
Gerelateerde pagina's

Ontdek De Vouwkarton Route!

Ontdek de route die vouwkarton aflegt van bos tot supermarkt en leer meer over de levenscyclus van vouwkartonnages!

2 december 20151270 x bekeken Vouwkarton