Vouwkarton daagt packaging designers uit!

Professionals én studenten worden uitgedaagd om mee te dingen naar de Carton Excellence Awards en de Young Designer Awards 2017

PRO CARTON YOUNG DESIGNERS AWARD | ARE YOU A STAR DESIGNER OF TOMORROW?
De Pro Carton Young Designers Award is één van Europa’s meest toonaangevende verpakkingsdesign wedstrijden voor jong talent, en een eerste stap naar een professionele carrière.

Young Designers AwardInzendingen kunnen in twee categorieën worden ingediend: 

  1. Creative Carton Packaging: vouwkarton is het meest duurzame verpakkingsmateriaal en natuurlijk volledig recyclebaar.
  2. Creative Cartonboard Ideas: Deze categorie biedt jou de kans om jouw out-of-the-box ideeën te laten zien. De winnaar van vorig jaar was een vlinderstrik van vouwkarton!

 Bij voorkeur stuur je fysieke 3D uitvoeringen in, maar illustraties of tweedimensionale lay-outs zijn ook welkom.

Start nu alvast met je ontwerp; de deadline is 25 mei 2017!

De hoofdprijs is een week stage bij een internationaal verpakkingsbedrijf. Bovendien zullen alle finalisten en hun docenten worden uitgenodigd voor het Gala Awards diner en de uitreiking van de awards op 21 september 2017 in Salzburg - de stad van Mozart en Red Bull! En natuurlijk zijn er uitgebreide marketing activiteiten rondom de award competitie.

Kijk voor meer informatie over deelname op: www.procarton.com/awards/pro-carton-young-designers-award/2017/


THE CARTON EXCELLENCE AWARD 2017 | BE PART OF EUROPE'S BEST!
Ook dit jaar kunnen verpakkingen van vouwkarton meedingen naar de prestigieuze Carton Excellence Award.

European Carton Excellence AwardVerpakkingen van vouwkarton zijn wereldwijd erg succesvol. Verpakkingsoplossingen gemaakt van vouwkarton bepalen de toekomst. Niet alleen is vouwkarton veruit het meest duurzame verpakkingsmateriaal, maar ook voldoet het aan alle eisen van het continu veranderende mulitichannel retail landschap.


Geef uw verpakkingsdesigners de erkenning die ze verdienen! Stuur z.s.m. uw meest creatieve en succesvolle ideeën in vóór 11 mei 2017 – het moet gaan om verpakkingen die de afgelopen drie jaar met succes op de Europese markt zijn geïntroduceerd.

Kijk voor meer informatie over deelname op: www.procarton.com/awards


Gepubliceerd op:  19 maart 2017 702 x bekeken
Categorie:  Vouwkarton
Gerelateerde pagina's

The First Brand Kiss of Webretail

Op woensdag 23 november 2016 organiseert Vouwkarton Platform Nederland een seminar gericht op brand owners, retail, verpakkingskundigen en packaging designers

23 november 2016658 x bekeken Vouwkarton

Schrijf je nu in voor de Pro Carton Young Designers Award 2019!

De Pro Carton Young Designers Award is een van Europa's toonaangevende jaarlijkse jong talent competities voor verpakkingsontwerp. Het speelt ook een belangrijke rol bij de promotie van duurzaamheid, omdat de competitie zich uitsluitend richt op het ontwerpen met vouwkarton!

23 januari 2019394 x bekeken Creativiteit