Vouwkarton is veelzijdig en duurzaam verpakkingsmateriaal

Lees het interview in Supermarkt experience.

SupermarktexperienceOp 30 mei 2013 verscheen in het blad Supermarkt experience - hét vakblad voor de winkelvloer - een interview met Vouwkarton Platform Nederland. In het interview worden de voordelen van vouwkarton als veelzijdig en duurzaam verpakkingsmateriaal onder de aandacht van de Nederlandse retailers gebracht. Vouwkarton verpakkingen bieden merkartikeleneigenaren en retailers de beste presentatie van hun product in het schap. Dat is iets wat wij graag bij deze doelgroep onder de aandacht willen brengen. 

Packaging: a medium with considerable power
Er werd stil gestaan bij de resultaten van het in opdracht van Pro Carton uitgevoerde onderzoek naar de communicatiekracht van vouwkarton verpakkingen t.o.v. 22 andere communicatiekanalen (zie de Pro Carton brochure ‘Packaging: a medium with considerable power’). 

U kunt het interview met Supermarkt experience hier downloaden.  

Gepubliceerd op:   3 juni 2013 1914 x bekeken
Categorie:  Vouwkarton
Gerelateerde pagina's

The First Brand Kiss of Webretail

Op woensdag 23 november 2016 organiseert Vouwkarton Platform Nederland een seminar gericht op brand owners, retail, verpakkingskundigen en packaging designers

23 november 2016709 x bekeken Vouwkarton

Nominaties NL Packaging Awards 2017 bekend!

De jury van de NL Packaging Awards heeft de genomineerden bekend gemaakt. In totaal zijn er 11 categorieën. Op donderdag 16 maart in Hilversum worden de awards uitgereikt.

7 februari 2017558 x bekeken Vouwkarton