Vouwkarton: omdat uw product het waard is!

De verpakking biedt brand owners de beste manier om hun product te promoten en boodschap te communiceren richting de consument. Door het product in vouwkarton te verpakken kunnen zij zich pas echt onderscheiden in het schap!

Hoe val ik nog op tussen alle andere afzenders van informatie?
De concurrentie tussen de verschillende communicatiekanalen is enorm. Het is zeer moeilijk je boodschap te laten opvallen tussen de vele andere afzenders van informatie. Print staat onder druk en online is versnipperd.

Carton of the Year 2013Maar hoe bereik ik de consument?
De verpakking biedt brand owners echter de kans om de aandacht van de consument te trekken, niet alleen op het schap, maar ook thuis in de keukenkast of tijdens het gebruik of op het moment van consumptie.

Zichtbaarheid in het schap én thuis in het keukenkastje
De kracht van vouwkartonnages is enorm door de zichtbaarheid in het schap en thuis bij de consument. Het perfect bedrukbare oppervlak is onovertroffen. Vouwkartonnages zijn veelzijdig in vorm, constructie en toepassingsmogelijkheden. De bedrukking biedt veel creatieve mogelijkheden en elke gewenste uitstraling.

Duurzame combinatie product en verpakking
De consument vraagt steeds vaker om duurzame producten. De combinatie product en verpakking zal als geheel dan ook zo duurzaam mogelijk moeten zijn. Het gebruik van vouwkarton biedt de brand owner geweldig veel voordelen bij het verduurzamen van zijn producten. Vouwkarton is recyclebaar en de grondstof is hernieuwbaar. Een krachtig argument in de circulaire economie die langzaamaan ontstaat.

Packaging Innovations 2013
Vouwkarton Platform Nederland is tijdens Packaging Innovations aanwezig met een eigen beursstand (standnr. C102). Bezoekers kunnen daar voorbeelden van de laatste mogelijkheden op het gebied van vouwkarton bekijken. Ook zullen Tim van Amerongen en Oscar de Haan van Paxpring tijdens een van de learnShops namens het platform de vele toepassingsmogelijkheden van vouwkarton illustreren aan de hand van een concrete verpakkingscase.

Op 22 november a.s. verschijnt een advertorial in het blad Verpakken. U kunt deze hier alvast lezen. 

Bezoek ook eens de vernieuwde website van Verpakken!  

Gepubliceerd op:  12 november 2013 1546 x bekeken
Categorie:  Vouwkarton