Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage uit Sneek zet de kroon op het werk in verschillende disciplines

Recentelijk heeft Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage het BRC Packaging certificaat met de AA-status succesvol weten te verlengen
- Ingezonden mededeling -

Recentelijk heeft Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage het BRC Packaging certificaat met de AA-status succesvol weten te verlengen met weer een jaar. Daarmee biedt Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage haar klanten de zekerheid dat de verpakkingen op een voedselveilige wijze worden geproduceerd. Daarnaast is het kwaliteitssysteem met een positief resultaat getoetst aan de nieuwe ISO 9001:2015 norm en heeft het bedrijf het milieucertificaat ISO 14001:2015 behaald.

Met het behouden van het BRC Packaging certificaat met de AA-status voor de voedselveiligheid, het behalen van het ISO 14001:2015 certificaat op het gebied van milieumanagement, het behoud van het ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagement certificaat en het FSC-keurmerk toont Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage aan dat het kwaliteitsverbetering, voedselveiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daar ook continue mee bezig is.

Drukkerij De Vries

Over Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage
De onderneming  is in Nederland het meest toonaangevende bedrijf in haar sector met klanten die zich begeven in zowel de food- als de non-food sector. Het bedrijf is de laatste jaren niet alleen in Nederland fors gegroeid, maar heeft ook kans gezien het marktaandeel op de exportmarkt fors uit te breiden.

Onder het motto ‘Verpakkingen met de precisie van een uurwerk’ houdt Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage uit Sneek klanten in heel Europa tevreden.
 
Gepubliceerd op:  30 mei 2017 177 x bekeken
Categorie:  Vouwkarton
Gerelateerde pagina's

Ontdek De Vouwkarton Route!

Ontdek de route die vouwkarton aflegt van bos tot supermarkt en leer meer over de levenscyclus van vouwkartonnages!

2 december 2015452 x bekeken Vouwkarton

Intergrafipak wint Save the Planet Award!

Tijdens de uitreiking van de European Carton Excellence Awards 2017 heeft Intergrafipak de Save the Planet Award in de wacht gesleept

21 september 2017122 x bekeken Vouwkarton