11 april 2024

Van de Velde Packaging Sluit Zich aan bij het Vouwkarton Platform: Een Belangrijke Stap Voorwaarts in België

Het Vouwkarton Platform is verheugd te kunnen aankondigen dat het Belgische verpakkingsbedrijf Van de Velde Packaging officieel lid is geworden van ons netwerk. Deze nieuwe samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om vouwkarton sterker te positioneren in de materialenstrijd, niet alleen in Nederland maar nu ook uitgebreid naar België.

Van de Velde Packaging, bekend om zijn innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen, deelt onze visie op het belang van duurzaamheid en de voordelen van vouwkarton als een milieuvriendelijk alternatief. Hun toetreding tot het Vouwkarton Platform versterkt onze positie en capaciteit om invloed uit te oefenen op de verpakkingsindustrie, en om de bewustwording en acceptatie van vouwkarton als het voorkeursmateriaal voor verpakkingen te bevorderen.

"We zijn enorm blij met deze stap", zegt Bauke van der Molen Kuipers, de voorzitter van het Vouwkarton Platform. "De uitbreiding in België, stelt ons in staat onze impact te vergroten en samen te werken aan onze gedeelde doelen van innovatie, duurzaamheid en kwaliteit in de verpakkingsindustrie."

Het Vouwkarton Platform kijkt ernaar uit om vouwkarton nog sterker te positioneren in de 'battle of materials', en om de voordelen van vouwkarton in de kijker te zetten als het gaat om duurzaamheid, veelzijdigheid en innovatie.

Blijf ons volgen voor updates over deze en andere spannende ontwikkelingen binnen het Vouwkarton Platform en de verpakkingsindustrie. Samen maken we de toekomst van verpakken groener en innovatiever.

Voor meer informatie over Van de Velde Packaging en hun producten, bezoek https://www.vandeveldepackaging.com/nl

Over het Vouwkarton Platform

Het Vouwkarton Platform is een toonaangevend netwerk van bedrijven, organisaties en professionals die zich inzetten voor de promotie en ontwikkeling van vouwkarton als een duurzaam verpakkingsmateriaal. Met leden uit verschillende sectoren van de verpakkingsindustrie, werken we samen aan het stimuleren van innovatie, het delen van kennis en het bevorderen van duurzaamheid in de breedste zin van het woord.