6 maart 2024

Vouwkarton Platform Schittert op EMPACK Gorinchem

Het Vouwkarton Platform is trots te kunnen melden dat we een prominente rol zullen spelen op EMPACK Gorinchem, de toonaangevende vakbeurs voor de verpakkingsindustrie. Deze beurs vormt het perfecte podium om de innovaties en mogelijkheden die vouwkarton te bieden heeft, te etaleren.

Tijdens EMPACK, dat plaatsvindt op 9, 10 en 11 april, zullen wij de diversiteit en duurzaamheid van vouwkarton in de schijnwerpers zetten door middel van drie boeiende lezingen:

  • Dinsdag 9 april, van 12:30 tot 13:00 in het Kennistheater in de Congreszaal
  • Woensdag 10 april, van 12:30 tot 13:00 in het Kennistheater in de Congreszaal
  • Donderdag 11 april, van 13:00 tot 13:30 op het Pitch-Pack-Plein, met als thema de Consumentenverpakkingen

Winfried Muhling, Marketing & Communications Director van Pro Carton, zal namens het Vouwkarton Platform een essentieel consumentenonderzoek presenteren. Dit onderzoek werpt licht op de attitudes en percepties van consumenten ten aanzien van verpakkingen en onderzoekt de redenen achter de groeiende voorkeur voor karton. 

Pro Carton, de non-profitorganisatie die meer dan 40 kartonplaatfabrieken in 13 verschillende Europese landen en Noord-Amerika vertegenwoordigt, staat bekend om haar inzet voor het promoten van karton als een hernieuwbaar, recyclebaar en competitief verpakkingsmateriaal. Dit initiatief wordt breed ondersteund door merkeigenaren, retailers, ontwerpers, mediavertegenwoordigers en EU-beleidsmakers. 

Daarnaast zullen we tijdens de beursdagen een all-in hoekstand bemannen waar de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector van het vouwkarton worden getoond. Onze stand dient als ontmoetingspunt voor leden van het Vouwkarton Platform en geïnteresseerden. Bezoekers kunnen hier alles leren over de veelzijdigheid van vouwkarton, inclusief de diverse afwerkingen en verwerkingen, en kennismaken met innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. 

We nodigen alle beursbezoekers van harte uit om onze lezingen bij te wonen en onze stand te bezoeken. Dit is een unieke kans om te ontdekken hoe vouwkarton een sleutelrol speelt in de toekomst van duurzame verpakkingen. Ontmoet ons op EMPACK Gorinchem en laat u inspireren door de mogelijkheden die vouwkarton biedt voor uw producten en merken.

Vouwkarton Platform Schittert op EMPACK Gorinchem