Toepassingsmogelijkheden vouwkarton

Verpakkingen van vouwkarton zijn meer dan alleen een verpakking.

Toepassingsmogelijkheden vouwkartonToepassingsmogelijkheden vouwkarton
Verpakkingen van vouwkarton zijn in het algemeen kleine tot middelgrote dozen die worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan producten te verpakken, van basisvoedingsmiddelen zoals ontbijtgranen (havermout, corn flakes) en rijst tot farmaceutische producten, cosmetica, hygiënische producten maar ook van huishoudelijke producten, speelgoed en spelletjes, tot spijkers, onderdelen en industriële producten. 

Meer dan verpakking
Verpakkingen worden in het algemeen beschouwd als een logistiek hulpmiddel om een product op een veilige manier van producent naar consument te vervoeren. Maar verpakkingen van vouwkarton bieden hiernaast veel meer voordelen aan zowel de brand owner als de consument.  

Pro CartonUiteraard is het veilig en heel afleveren van een product een van de voornaamste doelen van een verpakking, maar design en innovatieve verpakkingsoplossingen komen samen in de vouwkarton verpakking en bieden veel aanvullende voordelen, zoals veiligheid, gebruiksgemak, zichtbaarheid, een perfecte presentatie in het schap, promotiemogelijkheden, productinformatie, en nog veel meer. 

Pro Carton
Voor meer informatie over de toepassingsmogelijkheden en voordelen van vouwkarton kunt u ook terecht op de website van de Europese vouwkarton promotieorganisatie: 
Pro Carton.

 

 

 

Gepubliceerd op:  21 februari 2013 6694 x bekeken