WOW-karton

Verbazingwekkend duurzaam verpakken doe je met vouwkarton

Vouwkarton is WOW-karton
Met de verpakking wil je je merk zo aantrekkelijk mogelijk presenteren en je product beschermen. Ook wil je dat je verpakking duurzaam is om aantasting van het milieu te voorkomen.

WOW-kartonRetailers eisen steeds vaker dat verpakkingen duurzaam zijn. Ze zoeken - mede onder druk van nieuwe wetgeving - naar alternatieven voor plastic. Ook de consument let bij aankopen steeds meer op duurzaamheid. Plastic verpakkingen komen meer en meer onder druk te staan.Gelukkig is er een goed alternatief voor plastic. Paper based packaging is hot en vouwkarton is paper based. Kortom: vouwkarton is WOW.

Vouwkarton is veelzijdig, duurzaam, gemaakt van hernieuwbare bronnen en recyclebaar. Materiaal waar wij trots op zijn. Door de flexibiliteit biedt vouwkarton mogelijkheden voor creatieve vormgeving en daarmee een goede presentatie in het schap. Het is aantrekkelijk, perfect bedrukbaar, stevig en vormvast. Het verhoogt logistieke efficiency omdat het stapelbaar is. Vouwkarton biedt voedselveilige en duurzame verpakkingsoplossingen die worden gemaakt volgens strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Én dankzij goede barrière eigenschappen is vouwkarton ook vetwerend en hittebestendig.

Met een duurzame verpakking van vouwkarton creëer je een sterker merk.

ONTDEK HIER DÉ 10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR VOUWKARTON.

En voeg de WOW-factor toe aan je merk door de inzet van vouwkarton.


WOW-karton


 

 

Gepubliceerd op:   8 maart 2019 8372 x bekeken